Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: eTwinningový deň v rámci aktivity eTwinning week
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
13.10.2011 17:54 Vek: 13 yrs

eTwinningový deň v rámci aktivity eTwinning week


Vo štvrtok, 13.10. sa na našej škole konal eTwinningový deň v rámci aktivity eTwinning week, ktorý sa každoročne usporadúva v materských, základných a stredných školách viacerých európskych štátov, ktoré sú zapojené do medzinárodného projektu európskej spolupráce pod názvom eTwinning.

Naša škola je zapojená do eTwinning už štvrtým rokom. Štvrtáci spolupracujú s českou základnou školou v Siviciach a poľskou školou v Brodnici. Minuloročný prváci si vyskúšali spoluprácu so španielskou školou.

Dnešný deň bol zameraný na propagáciu nových možností spolupráce so školami v iných krajinách. Desať ôsmakov si pripravilo pre prvostupniarov prezentácie 4 európskych krajín: Francúzska, Veľkej Británie, Talianska a Nemecka a samozrejme aj našej rodnej vlasti Slovenska. Ak sa chcete nadýchnuť eTwinning vône, pozrite si náš propagačný panel pri vstupe do školy. Tešíme sa na Vašu návštevu!

pozri foto


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice