Notice: Undefined index: ORIG_SCRIPT_FILENAME in /data/9/1/91abe239-2e26-4547-9ccb-91761464a4a7/ttzs.sk/web/index.php on line 57
TTZŠ: Pasovanie prvákov
   
NAVIGÁCIA
 

Aktuality

< Predošlá položka
09.11.2016 15:42 Vek: 7 yrs

Pasovanie prvákov


Aj tento rok naši prváci ukončili adaptačné obdobie na školské prostredie a povinnosti slávnostne – tradičnou akciou nazvanou PASOVANIE  PRVÁKOV, ktorá sa uskutočnila 9. novembra 2016 počas 3. vyučovacej hodiny na 1. stupni.

Pani zástupkyňa Križanová privítala prvákov v rozprávke zvanej Škola a pán kráľ, ktorého úspešne stvárnil pán riaditeľ Šimún, pasoval kľačiacich prvákov školským pravítkom.  Pasovaniu predchádzal krátky kultúrny program, ktorý prváci nacvičili spolu so svojimi pani učiteľkami. Pasovaní prváci zložili sľub, ktorým sa zaviazali, že budú dodržiavať školské pravidlá a správať sa tak, ako sa na žiakov patrí.

Radosť sme mali aj z prítomnosti rodičov, ktorí prišli povzbudiť svoje ratolesti v tejto slávnostnej chvíli. Ďakujeme pani Chybovej za koláčiky, ktoré napiekla pre detičky. Len sa tak za nimi zaprášilo :-):-):-).

      Týmto dňom boli prváčikovia prijatí do „stavu žiackeho“ a budú dostávať za svoje výkony známky ako ostatní žiaci. Držíme im palce!

Triedne učiteľky 1. ročníka

Pozri fotografie z akcie TU


 
Oficiálna stránka mesta Trenčianske Teplice